Ta stran uporablja piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne datoteke, ki jih ta spletna stran shrani na vaš računalnik. Uporabljajo jih tudi številne druge spletne strani za pomoč pri personalizaciji na spletu. Ta forum bo shranil izključno piškotke, ki vam bodo omogočili pravilno in varnejšo uporabo foruma ter nikakor z namenom kakršnega koli zbiranja vaših osebnih podatkov.

Če piškotkov ne želite uporabljati, jih onemogočite v nastavitvah brskalnika (stran v tem primeru morda ne bo delovala povsem pravilno) ali pa zapustite to stran. Piškotke, ki jih ta stran namesti na vaš računalnik, lahko kadarkoli izbrišete v nastavitvah brskalnika ali s klikom na povezavo "Izbriši vse piškotke" na strani foruma. Več o piškotkih si lahko preberete na spletnem naslovu www.aboutcookies.org. Z uporabo tega foruma soglašate z nameščanjem piškotkov.

Zapri obvestilo

SFD Forum - Izjava o uporabi

Ta politika natančno opisuje, kako “SFD Forum”, skupaj s priključenimi podjetji (nadalje navedeno kot "mi", "nas", "naše", “SFD Forum”, “http://forum.sfd.si”) in phpBB (nadalje navedeno kot "oni", "njih", "njihovo", "phpBB programska oprema", “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Timi”), uporabi podatke, zbrane med vašo uporabo (nadalje navedeno kot "vaše informacije”).

Vaši podatki se zbirajo na dva načina. Brskanje po “SFD Forum” aktivira programsko opremo phpBB, da ustvari nekaj piškotkov (le-ti so majhne tekstovne datoteke) in jih naloži med začasne datoteke spletnega brskalnika vašega računalnika. Prva dva piškotka vsebujeta samo naziv uporabnika (nadalje navedeno kot "uporabniški-id") in naziv anonimne seje (nadalje navedeno kot "sejni-id"), ki vam ju avtomatsko dodeli programska oprema phpBB. Tretji piškotek bo ustvarjen, ko boste prebrskali teme znotraj “SFD Forum”, uporablja pa se za shranjevanje informacij, katere teme ste že prebrali, in vam s tem pripomore k izboljšanju vaših uporabniških izkušenj.

Med brskanjem po “SFD Forum” lahko tudi ustvarimo piškotke, ki niso del programske opreme phpBB, in to kljub temu, da so le-ti zunaj področja dokumenta, ki je namenjen pokrivanju zgolj phpBB strani. Drugi način zbiranja podatkov je preko vaših pošiljk nam, ki so lahko omejene na: pošiljanje kot anonimni uporabnik (nadalje navedeno kot "anonimni prispevek"), registracija na “SFD Forum” (nadalje navedeno kot "vaš račun") in vaši prispevki, ki jih objavite po registraciji in medtem, ko ste prijavljeni (nadalje navedeno kot "vaši prispevki").

Vaš račun bo vseboval vsaj unikatno identifikacijsko ime (nadalje navedeno kot "uporabniško ime"), osebno geslo za vpisovanje (nadalje navedeno kot "vaše geslo") in veljaven osebni e-mail naslov (nadalje navedeno kot "vaš e-mail"). Vaše podatki o računu na “SFD Forum” ščitijo zakoni za zaščito podatkov in sicer v državi, ki nas gosti. Vse ostale informacije, ki jih “SFD Forum” zahteva med procesom registracije, so odmik od naših zahtev po tem, kaj je obvezno in kaj neobvezno. V vseh primerih imate možnost označiti, katere informacije o vas so lahko javno vidne in katere ne. Nadalje imate znotraj vašega računa tudi možnost, da se odločite za ali proti avtomatsko proizvedenim e-mailom programske opreme phpBB.

Vaše geslo je šifrirano in varno. Kakorkoli že, priporočeno je, da ne uporabljate enakega gesla na večih različnih spletnih straneh. Vaše geslo je pot do dostopa do vašega računa na “SFD Forum”, zato jo res pazljivo varujte. V nobenih okoliščinah vas ne bo nihče, ki je pridružen “SFD Forum”, phpBB ali kakšni drugi skupini legitimno vprašal po vašem geslu. Če se vam zgodi, da geslo pozabite, lahko uporabite možnost "Pozabil sem svoje geslo", ki jo programska oprema phpBB omogoča. V tem procesu boste naprošeni, da vpišete svoje uporabniško ime in vaš e-mail naslov, programska oprema phpBB pa vam bo priskrbela novo geslo za obnovitev vašega računa.


Nazaj na prijavni obrazec

cron